Εταιρεία

  •   Από το 1980, η Wirecon έχει αναπτυχθεί σε μια σύγχρονη και προοδευτική επιχείρηση. Συνδυάζοντας την τεχνική εμπειρία με τη νέα τεχνολογία διαμόρφωσης και παραγωγής, έχει καταφέρει να κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα από σύρμα για εμπορική χρήση.
  •   Το εξοπλισμένο εργοστάσιο μας περιλαμβάνει, μια μεγάλη γκάμα αυτοματοποιημένων μηχανημάτων διαμόρφωσης και συγκόλησης σύρματος. Μαζί με το ειδικευμένο εργατικό δυναμικό, εξασφαλίζουμε την δημιουργία εξαιρετικών και ποιοτικών προϊόντων.
  •   Η πλειοψηφία των προϊόντων μας σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις προδιαγραφές των πελατών μας, καλύπτοντας ποικίλες οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές όπως, είδη κουζίνας και μπάνιου, γάντζους προβολής, διαφημιστικά stand, εσωτερικά τμήματα συσκευών (π.χ. ράφια φούρνων και ψυγείων), όπως και πολλά άλλα.
  •   Παρέχουμε μια φιλική και προσωπική εξυπηρέτηση με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη για το τελικό προϊόν, εξασφαλίζοντας ότι παίρνετε το καλύτερο προϊόν που ανταποκρίνεται με βάση τον προϋπολογισμό σας.
about-us.jpg

Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές

Σχετικά με εμάς

Από το 1980, η Wirecon έχει αναπτυχθεί σε μια σύγχρονη και προοδευτική επιχείρηση. Συνδυάζοντας την τεχνική εμπειρία με τη νέα τεχνολογία διαμόρφωσης και παραγωγής, έχει καταφέρει να κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα από σύρμα για εμπορική χρήση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Τέρμα Θωμά Παλαιολόγου, Αχαρναί,
Αττική, Τ.Κ. 136 71

  info@wirecon.gr

  210 24 66 910